Kayıtlar

2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Chia Seed Pudding

Resim
Uzuuunca bir aradan sonra Selam;  Bir süredir süper gıdalar adı altında hayatımıza girmiş, girecek bir çok besinle tanışma aşamasındayız.Kimi kulaktan dolma, kimi damak tadıyla olusturulan gerek talihsiz, gerekse tatsız tuzsuz denemelerle vazgeçtiğimiz besinler olmuyor değil.

Humus

Resim
Selamlar, Farkındayım, iyice yemek bloguna dönmüş durumdayız. Kaygılanmayın kontrol altına alacağım. Bu tarifi sizinle paylaşmasam kendimi iyi hissetmezdim. Hemen herkesin çok sevdiği gerek meze gerekse ara öğün olarak değerlendirilen humus tarifini paylaşacağım. Bu tarif kayınvalidemin. Ne yalan  söyleyim yediğim en güzel humuslardan. Bir de ölçüsü varmış ki sürekli istiyorum ama not etmiyorum. İşte bu post hem sizin için hem benim için.

Sağlıklı Enerji Topları

Resim
Merhabalar; Hayatımızın yönünü sağlıklı beslenmeye çevirmişken bir tatlı krizi için alternatif olan atıştırmalık toplardan bahsedeceğim.

Granola

Resim
Selamlar, Yine sağlıklı bir tarifle geldim. Ben tarif yazmıyorum. Nacizane denediklerimi paylaşıyorum. Bu sefer de sabahları çok severek yediğim yulafın bir versiyonu olan Granola yapımı ile buradayım.

Ocak Ayında Neler yaptım?

Resim
Merhaba, Her ay keşfettiğim yada favorim diyebileceğim bir ürün, etkinlik yada aktiviteye sahip olmuyorum. Bu nedenle  neler yaptığımı neleri sevip sevmediğimi açık açık yazmaya karar verdim. Fazla detaya girmeden size fikir olsun diye tecrubelerimden bahsedeceğim.

Nasıl Yoğurt Mayalıyorum?

Resim
Merhaba, Anne olduktan sonra ek gıdaya geçiş sürecine kadar ki dönemde onca blog yazısı okudum,etrafımdaki insanlara sordum,süt aldığımız yere sordum belki ben bir şeyi atlıyorumdur diye. Çünkü değil yoğurt yapmayı çiğ sütü kaynatamayan , kestiren bi insandım.

ÇİKOLATA MESELESİ

Resim
Selamlar; En tatlı postlardan olacak bence. Çünkü söz konusu çikolata.. Benim için çikolata deyince hayat br kaç saniye durur. Eğer sizin için de öyleyse bu yazıyı çok seveceksiniz.