Kayıtlar

Ağustos, 2015 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Evde Fıstık Ezmesi

Resim
Merhabalar, Sağlıklı Beslenmeye son zamanlarda önem verdiğimden, araştırmalarım beni fıstık ezmesiz olmaz bu iş e çıkardı. Şaka bi yana İzlediğim yabancı youtuberlar hem kahvaltılarında hem ara öğünlerinde sıkça kullanıyorlar. Kalorisi yüksek ama Nutella muadili olarak görüp doyuruculuğu ve şeker ihtiyacını gidermek konusunda oldukça başarılı.

Lancome Peeling

Resim
Bakımlı bir günden Merhaba, Bugün sizlere bir bakım ürününden bahsedicem. Kozmetik ürünlerime dikkat ettiğim kadar cilt bakım ürünlerime ve temizleme ürünlerime de fazlasıyla önem veririm.

Succulent ve Kaktüs Dikimi

Resim
Herkese Merhaba, Bu yazımda size bilmişliğin değil, bilmemişliğin yazısını yazıcam.Nasıl yani? Şöyle ki; bilmemekten kaynaklı ,üzüntü ile sonuçlanan arka arkaya yaşadığım olayı ve sonunda ne anladım onu paylaşıcam. Kendimi bildim bileli çiçeklere karşı hiç bi ilgim - sevgim olmadı. Hiç, bi saksı mor menekşem olsun da sulayayım istemedim yani.Ya da salonun köşesinde Difenbahya olsun ağaç gibi,diğer köşede aşk merdiveni...Ama bu nefret ediyorum demek değil. Fakat nedendir bilmem ,kaktüslere de aşırı düşkünüm. Kaktüs ve kaktüsgillere.Yıllarca minik minik kaktüsler edindim.

Tavsiye Ediyorum . Adana.. 2 Dondurma

Resim
Selamlar; Serimin 2. yazısı aslında daha 1. yi yazarken aklımdaydı. Yaz sıcaklarında serinlemenin bir yolu da dondurmalar. Özellikle yürüyüş yaparken kaçınılmaz bir seçenek.Her yaş grubunun severek tercih ettiği dondurmalar Adana sıcaklarında iyi bir alternatif. Her ne kadar sıcaklardan fazlasıyla etkilense de güzelim dondurmalar çabucak yenilip serinleten enn tatlı seçenek değil mi. :) Özellikle Adana Turgut Özal Blv.'ında yürüyüş yapıyorsanız onlarca dondurma alabileceğiniz nokta var.Ama Şimdi sizi bi araya girdirip hemencik geri çıkarıcam. Uğur Mumcu Blv. girişindeki Rengin Pastanesini bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Hem güzergahınızı çok etkilemez ,etkilese de değer emin olun. Yazım tabiki bilmeyenlere,bilenler de eminim benimle hem fikirlerdir. Uzun zamandır bu kadar gerçek tat hissettiğim bir dondurma yememiştim. İtiraf etmek gerekirse özel bir beklentiyle değil,şu meşhur mavi dondurma için gitmiştim.