Cinsiyet Açıklama Partisi

İşin en keyifli kısmı iste bu.
Herkesin en merak ettiği sonucu en keyifli şekilde sunmak için bir kaç fikir paylaşmak istiyorum.




Biz nasıl yaptık.Buraya tıklayarak direkt videoya gidebilirsiniz.
Şimdi size malzemeleri veriyorum.
-Mekan
-Uçan balon
-Büyük Koli (Uçan Balonlar için)
-Yazı Tahtası
-Pasta

Bu parti için tabi ilk şart bebeğin cinsiyetinin belli olması. İki yol var ; ilki size de sürpriz olması.Bunun için doktora önceden cinsiyeti size söylemeyip bir zarfa koymasını söylemeniz.Yani parti esnasında herkesle birlikte öğrenmeniz.Tabi bunu kaçımız yapabiliriz bilmiyorum.Diğer yol ise cinsiyeti yalnızca ve yalnızca siz ve eşiniz bilmeli başka hiç kimseye söylememelisiniz. Aksi halde pek keyfi olmaz.
Ardından mekan belirlemelisiniz.İster bir cafe ister ev,ister bahçe..
Bence en güzeli bahçe.Bu bir cafenin bahçesi de olabilir.Koli açıldığında balonların gökyüzüne yükselmesi en güzeli.
Biz mevsim şartlarından ötürü evde yapmak durumunda kaldık.Bu sebeple uçan balonların iplerini kolinin dibine sabitledik.

Eğer ilk yolu izlediyseniz zarfı parti malzemelerinin olduğu dükkan sahibine verip götüreceğiniz koliye cinsiyete göre mavi yada pembe uçan balonlar koymasını koliyi bantlamasını söylemelisiniz.
Dilerseniz Pembe yada mavi konfetilerde kullanabilirsiniz.Adana'da balonlar için Parti Sepeti isimli dükkanı tercih ettik.Pazar günleri de açık.

En zorlandığımız da koli bulmak oldu. Çünkü balonlar sandığımızdan da fazla yer kaplıyor.Oldukça büyük bir koli olması önemli.Kolinin üzerini Pembe ve Mavi şekillerle süsledik.Yurt dışında It's a  Boy or Girl Gibi yazılar yazıyorlar.Sizde yazabilir yada renklerle süsleyebilirsiniz.

Şu küçük yazı tahtalarına da ihtiyaç oluyor.Cinsiyet tahminleri yazmak için hatta küçük bir iddia ile partiyi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.
Biz Tahtanın bir kenarına mavi diğer kenarına pembe balon bağlayıp tahminleri bu şekilde yazdık..

Ve Pasta,Şimdi Pasta siparişini de eğer ilk yolu izlediyseniz Pastahaneye zarfı verip pastanın dışını ister iki renk ister nötr bir renk yapmasını kremasının rengini cinsiyete göre yapmalarını isteyebilirsiniz.Tabi cinsiyeti biliyorsanız bunu siz anlatabilirsiniz.Biz pastamız için Cupcakes Torta'yı tercih ettik. Çok memnun kaldık.


























Bu arada ufak bir tüyo; Kıyafet aksesuar,makyajınızdan herhangi pembe yada mavi kullanmayın hemen şüpheleniyorlar.Mesela benim hastane dosyamda evrakları tutturduğum atacın rengi pembe diye kız olduğunu düşünen olmuştu :D:D 

Mutlu Balonlar..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İncir Reçeli 2

Rebul Kolonyaları

Succulent ve Kaktüs Dikimi