Kayıtlar

Şubat, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Ev Yapımı Pudingli Tatlı

Resim
Merhaba,  Son zamanlarda sosyal medyanın yardımıyla farklı tatlılar deniyorum. Seviyorum mutfakta olmayı ve ilkleri. Bence (ki sebebini bilmiyorum) ilk yapılan tatlılar,pastalar vs. çok güzel oluıyor, en güzel oluyor. Geçenlerde eşimin arkadaşları ile play station turnuvası vardı eşleriyle birlikte misafirimiz oldular. Onlar için İnstagramda tesadüfen gördüğüm ve merak ettiğim bi tatlı hazırlamak istedim. Tatlınmın konsepti şöyle alt tarafta preslenmiş bisküvi-fındık  karışımı üst tarafta ise puding. Ama puding ne puding.. Kendim yaptım diye demiyoruuumm :p Gerçek anlamda hayatımda yediğim ennn güzel puding oldu. Hatta gün sonunda eşim "Hayatım puding hangi marka çok lezzetliymiş hep bundan alalım" dediğinde nasıl mutlu oldum anlatamam. İnanamadı benim yaptığıma. Şimdi bu kadar övdüm yapıp da beğenmezseniz vay halimee.. Tabi abartmamak lazım yüksek performans beklenen herşey hayal kırıklığı yaşatma potansiyeli vardır. Her neyse bu kadar övgüden sonra gelelim tarife.

Mini Hamburgerler

Resim
Merhaba, Bu akşamın yemeğini sizinle paylaşmak istedim. Oldukça şık bir sunum sağlayan bu mini hamburgerleri ben köfteli yaptım tabi isteğe göre tavuklu yada sebzeli de yapılabilir. Ekmeğini de kendim yaptığım bu mini hamburgerleri oldukça sağlıklı hale getirmeye çalıştım.  Öncelikle hamburger ekmeğimin tarifini veriyim sizlere:

Markozi Box ile Tekrardan Merhaba..

Resim
Evet çoooooookk uzun bir aradan sonra geri geldim.Evlendim.. Mutluyum. Hatta çok mutluyum.. Nasıl döndüğüme gelirsek; Yine Her Telden.. :) İlk yazım bi alışveriş olucak. Ama mutfak yazılarımla,kozmetik yazılarımla, ürün deneyimi/tanıtımı yazılarımla , aylık favorilerim, memnun kaldığım/kalmadığım ürünler, okuduğum kitaplar gibi birçok konu ile burda olucam..En son yayınladığım 2 yazıma baktımda.. Şuan kullandığım hatta yazımı yazarken yanımda duran fincanımla oturmuşum bilgisayarın başına.